g-modsorozat/image/gmodbanner.jpg

Before Gordon

A hamarosan indulo Before Gordon című magyar half life 2 machinema sorozat hivatalos blogja.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

G-man össze esküvés elmélet, avagy lehull a lepel ki is ő valójában? + update!

Gibbor 2009.08.08. 16:50

SPOILER VESZÉLY!!!!

aki játsoztt a hl-1l illetve az hl-1 opposing force-al akkor az mehet tovább!!!!!!!!

az elméletem a következő..ami tuti nem jó de nekem nagyon tetszik

Tehát szerintem g-man adrian shaperd.Hogy jön adrian shaperd a g-man névhez? kérlek szépen...sehogy ugyanis nem a valve hanem a játékosok kezdték g-man-nek nevezni.
Folytatom...az eredeti idő síkban gordon meghal, de így a combine végképp eluralkodik adrian vissza küldi magát mint g-man és megmenti gordont, illetve segít az útján h minél előbb city 17-be kerüljön (HL2-es város) teleportal, viszont őt magát(a multbéli verzióját) ott marasztalja black mesaban (amin amikor akasztottam az OP-t nagyon kivotlam akadva :@) mert még van 1 kis elintézni valója méghozzá hatástalanítani a blackops-ok bombáját illetve még 1-2 dolog.De a legfontossabb a vége, ahol is az töténik h g-man az idők végezetéig magadra hagy,csak hogy és itt jön a turpisság, még hozzá a következő ha nem tudnak bántani a multban a jövőd biztonságan van tehát gman fél attól hogy az új multban megölik és ezért biztonsgába tesz téged majd amikor tudja h amúgy is gman lettél,nyit neked 1 teleportot elmagyarázza a dolgokat.... és vissza megy a mutlba mint shaperd h ő mint a jövőbeli shepard meghaljon....így a multja azaz te..aki mostmár a jelen... az biztonságban van..viszont az idősík kiegyenlítődött...tehát nem fog körbe körbe haladni az idő hanem egynesen.Nah azt most érhetőbben elmagyarázom.
Ha g-man mindig vissza menne megmenti magát, akkor folyton ez történe és az idő körbe körbe menne így viszont ha a jövőbeli gman elmegy és megöli magát akkor a jelen gman, azaz a mutlbeli ott folytathajta ahol a jövőbeli elekzdte,viszon anélkül h ez még1x megtörténne tehát az idő folyhat tovább és nem éri utol magát.

comemnteket kérek h ki mit gondol :D

Nem gerry, nincs folytatás, maximum valaki készített hozzá.De a valve sosem adott ki opposing force folytatást innentől kezdve ez nem a törtent része...illete neten sem találtam semmilyen ilyen jellegű dolgot!

Gibbor ne zavarjon hogy van folytatás és a neve AWAKENING és a steam rol lehet letölteni úgy hogy szerintem igen is a rendes folytatása.

Címkék: half life adrian g man shaperd

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://g-modsorozat.blog.hu/api/trackback/id/tr721296789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kadi 2009.08.09. 13:35:11

hmm.... Nem értem XD

gerry666 2009.08.09. 14:42:35

Ebben az elméletben az a hiba hogy adrian shaperd-nak a történetét folytatják ezáltal ő nem lehet g-man nem tudom a nevét a folytatásnak de nem oposing force 2 vagy ilyesmi teljesen más szóval az elmélet megbukott de amúgy jó lett volna.

Gibbor 2009.08.09. 19:48:48

bakker van folytotás? mekkora ratyi -.-' >.> várjunk csak.... h megy el abból a "világból"? o.O

gerry666 2009.08.11. 19:41:05

Van folytatás és a nevét is tudom AWAKENING és a steam rol is le lehet tölteni ha jól tudom úgy hogy ennyit erről:P

BeNiBoY 2010.10.09. 11:55:16

nem a játékosok kezdték gmannek nevezni, hanem gman a modelfájljának a neve, és ha hl2-t kommentár módban játszod, a készítők is ott gman-nek hívják. kül hl2 episode 2-ben kiderül, hogy ő hozta a követ a black mesa-ba, ami az incidenst okozta, és Eli többet is tudott róla, csak megölte egy "Tanácsadó", mielőtt elmondhatta volna Gordonnak.

Agusztusz (törölt) 2010.11.02. 15:36:04

Érdekes elmélet, bár Gman az ep2-ben azt mondta, hogy "bizonyos" dolgokban meg van kötve a keze. Tehát lehet, hogy van/nak neki munkaadója/i. Szerintem egy fejlettebb faj felfigyelt a társulás pusztító munkájára,s úgy gondolták, hogy kiválasztanak valakit, aki méltó arra a feladatra, hogy megállítsa őket. Azért nem akarták , hogy Gman lebukjon, mert akkor az ő bolygójukat veszik célba, s ezért nem fedheti fel magát. Talán azért ellenezték azt, hogy Gordon-t bízzák meg az univerzum megmentésével, mert túl biztosra akartak menni, s még nem gondolták elérkezettnek az időt arra, hogy egy lényt kiválasszanak egy ilyen feladatra. Van olyan elmélet is, miszerint G-MAN= Gordon freeMan-nel. Szerintem ez nem igaz,már csak azért is, mert a hl2 végén Alyx-et nem mentette ki a robbanásból. Lehet hogy azért, mert tudta, hogy a vortigauntok megmentik, de azért mentik meg, mert ő otthagyta, (huhh) tehát ha időutazásról van szó, akkor valakinek el kellett kezdeni a ciklust.
süti beállítások módosítása