g-modsorozat/image/gmodbanner.jpg

Before Gordon

A hamarosan indulo Before Gordon című magyar half life 2 machinema sorozat hivatalos blogja.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

G-man=Gordon Freeman?

gerry666 2009.08.14. 17:55

Mielőtt bármit is mondanák nézzétek meg a képet:  https://m.blog.hu/g-/g-modsorozat/image/freeman_gman2.jpg

Ha megnéztétek észre lehet venni némi hasonlóságot de nem sokat még ha 10-20 évvel is idősebb g-man Gordonál akkor se kéne ennyire máshogy kinézniük. Ráadásul azt felhozni hogy a nevük hasonlít röhej G-man Gordon Freeman ez lehet g-man inkognitója is vagy az igazi neve rengeteg név van ráadásul néhány felelhető egyezés az arcon se jelenti hogy ők egy ugyan azok.Ráadásul ha bizonyíték kell g-man a Half-Life 1 végén meg ölné simán gordont ennél fogva ő tuti hogy nem egy és ugyan az.De van egy másik elmélet hogy G-man Gordon Freeman apja ez azért nem lehetséges mert akkor g-man még nem olyan öreg hogy Gordon apja lehessen ráadásul akkor mi a fenének ölné meg a fiát? De itt msot kérdezhetnék hogy akkor a Half-Life 2 ben mért ad a felkelőknek RPG-t nos azért mert mint az előző teóriám szerint ha gordon meg hal akkor nem tujda elvégezni a feladatát vagy egy megbízó szeretné ha meglenne mentve a falu lényeg hogy G-man a saját érdekében cselekszik. Tehát szerintem G-man nem Gordon Freeman.

Címkék: elmélet gordon freeman g man

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://g-modsorozat.blog.hu/api/trackback/id/tr71309723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dubradigdo 2010.04.28. 22:46:06

hmm... sztem van rá esély, hogy a hl1 végén azért mondja azt gman, hogy belépsz a portba vagy meghalsz, mert ő freeman (bár sztem is hülyeség, de a gondolattal eljáccva) el is mondom miért lehetne ő freeman és mégis hogy fenyegette meg magát: gman már végigjárta az utat, amit freeman még csak elkezdett ezért tudja, hogy ha felajánlja a választás lehetőségét mit fog válaszolni, ergó megfenyegetheti, ha tudja, hogy meg fogja tenni. Bár ez az elmélet is hibás mer ha nem lépünk be ugyan akkor elküld arra a helyre... mind1 szal amikor kinyírjuk Nillithatot (vagymiaszöszt)és elportál minket gman, akkor azt mondja: Gordon Freeman in the flash azaz Gordon Freeman személyesen ha eltekintünk a hangsújtól bemutatkozásnak is vehetnénk :P nah elég hosszúra sikeredett de azért remélem el olvassátok :)

gerry666 2010.04.30. 13:39:44

@Dubradigdo: hát igen de megin ott hal meg ez a dolog hogy HA nem megyünk bele megölne minket ergo ha ő végigjárta azt a bizonyos utat akkor is mi a frásznak ajánl fel lehetőséget belelök a portálba és kész. Viszont g-man aztmondja a végén hogy köhöm:D Áh Gordon Freeman személyesen... Tehát ez se teljesen igaz. És bár bevallom őszintén gőzöm nincs miről papolt a végén (Szerintem a bolygót foglalták el vagy valami ilyesmit) De lényeg hogy ha ez igaz akkor elméletileg g-man is egy dimenzió utazóféle aki a combine uralom ellenküzd.

Dubradigdo 2010.05.02. 01:02:32

A végén igazából sok értelmeset nem mond amit ki tudtam szűrni, hogy elvette a fegyvereket, ami érdekes viszont, hogy a HEV suitról azt mondja megtarthatom mert megdolgoztam érte a HL2-ben viszont ruha nélkül rak le a vonatra... mind1 elmondja, hogy csak a xeni birodalmat pusztítottam el meg higy a kapu nem zárult le a f9kd ls a xen között no mást is de arra már nem emléxem ^^ válaszolva erre:"HA nem megyünk bele megölne minket ergo ha ő végigjárta azt a bizonyos utat akkor is mi a frásznak ajánl fel lehetőséget belelök a portálba és kész." azért mert tudja, hogy mit fogsz választani meg a HL2 végén elmondja, hogy most nem adja meg a szabad döntés illúzióját, tehát az első részben csak azt hitte az ember, hogy választhat (a történet szerint) Az Ep2-ben elmondja, hogy szeretne segíteni de meg van kötve a keze... ami azt sugallja, hogy valóban a mi oldalunkon áll, de azt is sugallhatja, hogy nem akar belezavarni az idő folyásába... igaz ott megbukik a freeman-gman elmélet, amikor meglepődik a vortik megjelenésén az ep1-ben... bááár alyx sem emlékezett rá pontosan mi történt félreértés ne essék NEM akarom védeni a freeman-gman elméletet, mert sztem max 10% esély van rá, és nem több.

Dubradigdo 2010.05.02. 01:04:43

!!!hopp elgépeltem nos akkor csillag a 4.sorba: *hogy csak a xeni combine birodalmat pusztítottam el, meg hogy a kapu nem záruld be a föld és a xen között.

gerry666 2010.05.02. 10:34:20

@Dubradigdo: HEV suitról azt mondja megtarthatom mert megdolgoztam érte a HL2-ben viszont ruha nélkül rak le a vonatra.
Na igen de valószínűleg azért mert a combinek egyből észrevennék hogy egy HEV suitos ürge száll le a vonatról fegyó nélkül meg halál. És amúgy is minek kéne az a régi elavult ruha? Mikor kleiner proféktól kapunk egy tuningolt változatot. Ami nehogy azt hidd véletlenül van ott:D Valószínűleg g-man adta oda elinek és az is valószínű hogy eli kérte meg kleinert hogy kicsit turbózza fel mivel g-man szolt elinek és eli megpróbált mindent előkésziteni freeman érkezésére. És szerintem eli azal is tisztában volt hogy megfog halni. Na de el kanyarodtam. Nem emlékszek mit is mond pontosan a végén rég játszottam ki:S de ha ezt is mondja az azért van szerintem mert hl1 ben döntenie kellett neki dolgozik vagy meghal, hl2 ben már g-man nek dolgozott így nem kell neki megkérdeznie hogy mit akar nekidolgozik mész vissza a hibernáló kamrába. A szabad döntés meg lehet azért mondja mert ki az a hülye aki inkább meghal? (én szerintem ha hl1 végén ledobják oda freement inkább azokat az elfuserált ufokat kéne sajnálni:D)
szeretne segíteni de meg van kötve a keze:Nos atólfügg ha freeman lenne akor nem inkább egy feszítővasal kéne megölnije minden ellenéget? Oké téridő mi nyavalya de akkor alapból nem változik meg a téridő hogyha a lázadókat ellása rpg-vel meg sok egyéb dolog. Illetve g-man aztse kalkulálta bele hogy a vertik a hl2 ep1 elején megmentik gordont és nem tudja magával vinni g-man eből 2 dolog következhet vagy már alapból valamit elbaltázott g-man és akkor saját maga nem ugyan azt az utat követi mint ő és lehet ezzel valami egész más dolog fog történni vagy pedig nem ő gordon és ezt elszúrta. (eltudod küldeni e-mailemre az msn cimed? l2rajongo@citromail.hu)
süti beállítások módosítása